Mehmet Akif İnan Ortaokulu

Vizyon: Kurumsal Kimliği ve sunduğu hizmetler bakımından örnek alınan; Eğitim-öğretim kalitesi eşdeğerlerine öncü, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, Başta ilimizin sonra da ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyabilen; Evrensel değerlere saygılı, sürekli gelişen bir okul olmak…

Misyon: Sürekli değişen ve gelişen bir öğrenme çevresi içinde öğrencilerin ve öğretmenlerin tek tek kendi potansiyellerine ulaşmalarını sağlayarak ve toplumsal birikim ve değerlerimiz ile dünyadaki gelişmeleri göz önüne alarak, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Bekası ve Türk Milletinin Mutluluğu için evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Başlama Saati: 8.30 Bitiş Saati: 15.30
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mehmetakifinanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. ALSANCAK CAD. NO 24 MERKEZ / SİVAS

Toplantı Salonu :1

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi

Adres - FATİH MAH. ALSANCAK CAD. NO 24 MERKEZ / SİVAS

Ulaşım 4/A ve 4/B Otobüsleri İle Ulaşım Sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir merkezinden 20 dakikada bir otobüs kalkmaktadır.